Week van de Mantelzorg

Van 9 tot en met 15 november is de Week van de Mantelzorg. Dit jaar geen activiteiten waarbij we elkaar kunnen ontmoeten, maar een winactie met vele leuke pakketten, attenties en workshops die we bij u thuis komen bezorgen. Een week waarin we mensen verrassen die zorgen voor een ander. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus laten we samen er een mooie week van maken! Doet u mee aan onze winactie? U kunt zich aanmelden voor één van onze pakketjes aan huis. Zo kunt u thuis een fijn, gezellig momentje voor uzelf creëren.

1. Verwenpakket vol lekkers

In dit pakket vindt u allerlei verse lekkernijen om het thuis gezellig te maken. Speciaal voor u samengesteld door Hofstede de Paradijshoeve.

Foto: Pakket Paradijshoeve; de foto is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke inhoud.

 

2. Workshop schilderen

Dit is een workshop Schilderen voor Thuis. U ontvangt de materialen thuis, samen met een video met uitleg van een professionele schilder. U kunt de workshops op elk gewenst tijdstip en in eigen tempo volgen.

3. Doe het zelf pakket: Bloemdecoratie

U krijgt een prachtig pakket met verse bloemen thuis. Met dit pakket kunt u een mooi bloementaartje maken aan de hand van een bijgeleverde werkbeschrijving en de benodigde materialen.

4. Leuke attentie, gemaakt door de leerlingen van het Farelcollege

5. Een prachtige Kerstster

Een prachtige kerstster, waarbij u zelf de lichtjes kunt toevoegen. Let op: de lichtjes worden er niet bij geleverd. (Als u wint, ontvangt u één van deze kerststerren)

Zo doet u mee

  • Bel of mail naar Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717 voor welk pakket u in aanmerking wilt komen. U kunt één pakket kiezen.
  • Voor het schilderpakket moet u aangeven welke voorkeur (nr. 1, 2 of 3) u heeft!
  • Geef duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door. Alleen als u uw volledige gegevens doorgeeft, kunt u meedoen! Doe dit vóór 28 oktober 2020. Daarna zal de loting plaatsvinden.
  • U ontvangt alleen een berichtje als u tot de gelukkigen behoort die een pakketje hebben gewonnen! Dit zal uiterlijk maandag 2 november bekend zijn.

Deelname is gratis. Op = Op! Alleen deelname voor geregistreerde mantelzorgers!

Gerelateerde berichten

Activiteiten voor thuis

Activiteiten voor thuis

Activiteiten voor thuis Vermaak in coronatijd We hebben allemaal te maken met het coronavirus. We worden geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven en zo weinig mogelijk mensen te zien. Activiteiten en evenementen zijn veelal geannuleerd.  Maar hoe komen we deze...

Attentie voor jonge mantelzorgers

Attentie voor jonge mantelzorgers

Attentie voor jonge mantelzorgers In de landelijke Week van de Jonge Mantelzorgers van 5 tot en met 11 oktober wordt er ook in Ridderkerk extra aandacht besteed aan de positie van jonge mantelzorgers. Mantelzorgconsulenten Mineke en Angelique bezorgen bij alle...

Online Alzheimer Café

Online Alzheimer Café

Online Alzheimer Café Ridderkerk over dementie en levenseinde Maandag 12 oktober vindt er een online Alzheimer Café Ridderkerk plaats. Deze keer met een interview van Lenie de Jong met dr. Alfred Teeuw, specialist ouderengeneeskunde, over het thema ‘Dementie en...