Respijtuitje naar ‘t Oude Ambacht en het Land van Maas en Waal

Programma

  • Op dinsdag 4 juni verzamelen we rond 9.35 uur aan de Schoutstraat 5 te Ridderkerk.  Wilt u, als het mogelijk is, niet te vroeg komen?
  • Om 8.45 uur vertrekken we richting het land van Maas en Waal. Daar maken we een mooie rondvaart door het natuurgebied de Gouden Ham, waar u aan boord verwend wordt met koffie/thee met gebak.
  • Na de rondvaart, rond de middag, wordt er heerlijke koffietafel met kroket geserveerd in het restaurant Moeke Morren.
  • Na deze lunch gaan we per touringcar naar Alphen, waar u een demonstratie krijgt over het vakmanschap ‘Tingieten’. U ziet hoe een product ontstaat door gieten, forceren en polijsten.
  • Omstreeks 15.45 uur vertrekken we weer richting Ridderkerk waar we omstreeks 17.00 uur weer zullen arriveren.

Voor deze respijtdag zijn er geen rolstoelplaatsen beschikbaar in de bus. Een aantal rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee in het laadruim van de bus. Graag bij uw aanmelding aangeven of u hiervan gebruik maakt.

Kosten

De kosten, die wij gelukkig laag voor u kunnen houden door de bijdrage van de gemeente Ridderkerk, bedragen € 22,50 per persoon. Kaartjes kunt u kopen bij de balie aan de Schoutstraat 5 en dient u ook daar te betalen. De kaartverkoop start maandag 6 mei aan de Schoutstraat 5 (kaartjes kunnen niet van te voren gereserveerd worden). Mocht u graag mee willen met één van onze respijtdagen? Wees u er dan snel bij! De ervaring is dat deze dagen erg geliefd zijn en de kaartjes snel uitverkocht zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mineke Boon, Angelique Bloemberg of Esther de Meza, Karaat Mantelzorg, info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.

Bekijk hier alle foto’s:

Deel 1

Deel 2

SAVE THE DATE 4 september! Op woensdag 4 september van dit jaar organiseren we weer een avondvaartocht met de Spido samen met de steunpunten Mantelzorg in Barendrecht en Albrandswaard. We hebben een dubbeldekker geregeld voor Ridderkerk! Verdere informatie krijgt u nog.

Gerelateerde berichten

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind? We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond 'Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind' op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor deze...

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen Laatste update: donderdag 20 augustus om 16:00 uur Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Karaat Mantelzorg voorzichtig haar...

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet In het najaar starten Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg met een cursus ‘Niemand vertelt je hoe het moet’ voor mensen die een dierbare verloren zijn. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Heeft u iemand verloren door overlijden...