Karaat Mantelzorg op Facebook

Beste mantelzorgers,

Wij houden graag contact met u, zeker nu we niet op ons kantoor kunnen afspreken of op huisbezoek kunnen gaan. Om het contact nog gemakkelijker te maken, hebben we sinds deze week een Facebookpagina Karaat Mantelzorg als aanvulling op de nieuwsbrief en de website.

Wij hopen natuurlijk dat u allemaal vriend of vriendin van ons wordt! Overigens begrijpen wij het als dit medium niet voor u geschikt is. Onze berichten blijven we ook via de website, de nieuwsbrief en onze e-mail verspreiden.

Op Facebook gaan we met korte berichtjes informatie geven over leuke en serieuze zaken. Wij hopen natuurlijk dat u zoveel mogelijk gaat reageren op onze berichten. Op deze manier willen wij  het contact met u en met elkaar stimuleren.

We doen hierbij gelijk een oproep:

  • Naast de reacties onder de berichten kunt u ons ook berichtjes sturen die we op Facebook kunnen zetten. Dat kan van alles zijn, een gedicht voor mantelzorgers, tips, een ervaring, uw reacties op onze activiteiten, oproepjes enz. Andere mensen kunnen daar ook op reageren. Stuur uw bericht naar info@karaatmantelzorg.nl of direct via onze Facebookpagina.
  • Misschien zijn er mantelzorgers die voor ons een blog kunnen bijhouden? Als op deze bijgevoegde link klikt ziet u hier een voorbeeld. U schrijft dan regelmatig een stukje over uw situatie en wat u zoal meemaakt als mantelzorger. Deze blog zetten wij dan ook op onze website onder het kopje Ervaringen.

Gerelateerde berichten

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind? We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond 'Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind' op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor deze...

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen Laatste update: donderdag 20 augustus om 16:00 uur Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Karaat Mantelzorg voorzichtig haar...

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet In het najaar starten Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg met een cursus ‘Niemand vertelt je hoe het moet’ voor mensen die een dierbare verloren zijn. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Heeft u iemand verloren door overlijden...