Beste mantelzorger,

Vanaf februari dit jaar hebben we te maken met het coronavirus (COVID-19). Wat betekent dit voor u als mantelzorger? Waarover maakt u zich zorgen? Hoe kunnen wij u ondersteunen? Daarover gaat dit onderzoek. Het onderzoek is bedoeld voor mantelzorgers vanaf 25 jaar.

Doel

We willen met het onderzoek bereiken dat er meer aandacht komt voor de gevolgen van corona en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid voor mantelzorgers. We bespreken de resultaten in elk geval met de gemeente Ridderkerk.

Opbouw

De enquête bestaat uit 14 vragen. De vragen vindt u hier. Wilt u deze voor 1 juni beantwoorden? Het invullen van deze enquête vraagt hooguit 10 minuten van uw tijd. In de vragenlijst wordt met ‘uw naaste’ degene bedoeld waar u mantelzorger voor bent.

Maak kans op een VVV bon

Onder de inzendingen verloten we drie VVV bonnen van € 15,00. Wilt u hieraan meedoen, dan kunt u uw naam en gegevens vermelden. Als u niet mee wilt doen, kunt u de vragenlijst anoniem opsturen en de vraag waar om gegevens wordt gevraagd overslaan.

Vragen?

Heeft u vragen over de enquête, neem dan contact op met Mineke Boon via mineke.boon@karaatmantelzorg.nl

Heeft u behoefte aan informatie of advies over uw mantelzorgsituatie? Neem dan contact op met Karaat Mantelzorg: 0180 – 432 350, 0180 – 763 717 of via info@karaatmantelzorg.nl.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Vul de enquête hier in!

https://www.survio.com/survey/d/mantelzorg-en-corona 

Gerelateerde berichten

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet In het najaar starten Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg met een cursus ‘Niemand vertelt je hoe het moet’ voor mensen die een dierbare verloren zijn. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Heeft u iemand verloren door overlijden...

Creatieve workshop: creatief met droogbloemen

Creatieve workshop: creatief met droogbloemen

Creatieve workshop: Creatief met droogbloemen Om een goede balans te houden is een adempauze soms nodig: even een momentje voor jezelf en creatief bezig zijn. Samen een hobby beoefenen zorgt voor gezelligheid, contact en begrip voor elkaar. In de serie creatieve...

Bowlen en midgetgolfen voor jonge mantelzorgers

Bowlen en midgetgolfen voor jonge mantelzorgers

Uitnodiging Midgetgolfen & Bowlen voor jonge mantelzorgers in Ridderkerk! 9 september van 15.00 uur tot 18.00 uur Wij nodigen jullie als jonge mantelzorgers uit voor een leuke zomermiddag met elkaar. We gaan namelijk gezellig midgetgolfen én bowlen bij de...