Creatieve thuisworkshop ‘Houten huisjes maken’

Ontspanning is erg belangrijk, juist ook in deze tijd! Vanwege het grote succes van de vorige keer, bieden wij opnieuw een creatieve thuisworkshop aan. Tijdens deze creatieve workshop  gaat u aan de slag om houten huisjes te decoreren. De benodigde materialen krijgt u hiervoor thuisbezorgd met een werkbeschrijving. Het pakket bevat drie houten huisjes in drie verschillende maten, welke u naar eigen wens kan gaan decoreren met verf, behang en ander decoratiemateriaal.

Handig om voor deze workshop zelf  in huis te hebben is een schaar, afplaktape en wat gewone lijm om accessoires vast te kunnen plakken. Uiteraard kunt u als u zelf nog leuk materiaal voor de huisjes heeft deze ook gebruiken!

De pakketten zijn in verschillende kleuren, zwart/wit, roze, groen, blauw en geel. Bij ieder pakket wordt er sowieso zwarte schoolbordverf geleverd. Bij de aanmelding is het belangrijk aan te geven welke kleur u wilt.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 5,00.

Aanmelden

Voor deze workshop zijn er 20 pakketten beschikbaar. Geef u snel op, want vorige keer stroomden de aanmeldingen binnen!

U kunt zich tot vrijdag a.s. (22 mei) inschrijven voor deze thuisworkshop op de gebruikelijke manier, via de mail of telefoon. U wordt dan op de lijst gezet. Vrijdag wordt er een selectie gemaakt van de mensen die deel kunnen nemen aan deze workshop. U krijgt bericht als u deel kunt nemen. De pakketten worden op dinsdag 2 juni langsgebracht.

Vanzelfsprekend houden wij ons hierbij weer aan de voorschriften. Wij bellen aan en zetten het pakketje vervolgens bij u voor de deur. Wij vragen u om de €5,00 gepast in een envelop gereed te hebben als wij het pakket bij u langs komen brengen. Deze envelop kunt u dan voor de deur leggen zodra u het pakket heeft aangepakt.

Gerelateerde berichten

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind? We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond 'Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind' op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor deze...

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen Laatste update: donderdag 20 augustus om 16:00 uur Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Karaat Mantelzorg voorzichtig haar...

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet In het najaar starten Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg met een cursus ‘Niemand vertelt je hoe het moet’ voor mensen die een dierbare verloren zijn. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Heeft u iemand verloren door overlijden...