Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond ‘Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind’ op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Voor deze avond hebben we Monique en Sandra van Kwispelkrachtig uitgenodigd. Zij hebben hun expertise als hulpverlener op het gebied van autisme en beperkingen gecombineerd met hun passie voor honden.
Kwispelkrachtig benut de kracht van honden in het oefenen om de weerbaarheid te vergroten. Dit werkt heel goed bij mensen met een beperking of een vorm van autisme. Honden spreken een eigen taal. Geen ingewikkelde ratel aan woorden, maar ze reageren op wat jij doet. Kwispelkrachtig kan mogelijk ook in uw situatie een hond inzetten of helpen om je eigen hond te trainen. Zij nemen ook een psychosociale hond mee om aan u te laten zien en ervaren hoe het werkt. Gelieve niet uw eigen hond mee te nemen!
Laat u inspireren door Kwispelkrachtig!

Deelname kan alleen na aanmelden via Karaat Mantelzorg: per e-mail via info@karaatmantelzorg.nl of telefonisch via 0180 – 763 717.

Wij houden op deze avond 1,5 meter afstand en bij klachten vragen wij u dringend zich af te melden. Bij de entree zal u gevraagd worden uw gegevens te noteren en uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een verantwoorde opstelling en voldoende ventilatie.

Gerelateerde berichten

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers Op donderdag 9 juni organiseert Karaat Mantelzorg in samenwerking met John Van der Sluijs, mindfulnesscoach, een workshop mindful boksen. Mindful boksen is een actieve mix van Mindfulness en Bokscoaching. Geïnspireerd door de...

Creatieve workshop Zentangle

Creatieve workshop Zentangle

Workshop Zentangle Om een goede balans te houden is een adempauze nodig: even een momentje voor jezelf en creatief bezig zijn. Samen een hobby beoefenen zorgt voor gezelligheid, contact en begrip voor elkaar. In de serie creatieve workshops voor mantelzorgers bieden...

Informatiebijeenkomst over stress

Informatiebijeenkomst over stress

Informatiebijeenkomst “stress en ouder worden” Op dinsdag 3 mei organiseert Ridderkerk Langer Gezond in samenwerking met Karaat Mantelzorg van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over omgaan met stress en ouder worden. Iedereen is van harte welkom vanaf...