Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond ‘Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind’ op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Voor deze avond hebben we Monique en Sandra van Kwispelkrachtig uitgenodigd. Zij hebben hun expertise als hulpverlener op het gebied van autisme en beperkingen gecombineerd met hun passie voor honden.
Kwispelkrachtig benut de kracht van honden in het oefenen om de weerbaarheid te vergroten. Dit werkt heel goed bij mensen met een beperking of een vorm van autisme. Honden spreken een eigen taal. Geen ingewikkelde ratel aan woorden, maar ze reageren op wat jij doet. Kwispelkrachtig kan mogelijk ook in uw situatie een hond inzetten of helpen om je eigen hond te trainen. Zij nemen ook een psychosociale hond mee om aan u te laten zien en ervaren hoe het werkt. Gelieve niet uw eigen hond mee te nemen!
Laat u inspireren door Kwispelkrachtig!

Deelname kan alleen na aanmelden via Karaat Mantelzorg: per e-mail via info@karaatmantelzorg.nl of telefonisch via 0180 – 763 717.

Wij houden op deze avond 1,5 meter afstand en bij klachten vragen wij u dringend zich af te melden. Bij de entree zal u gevraagd worden uw gegevens te noteren en uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een verantwoorde opstelling en voldoende ventilatie.

Gerelateerde berichten

Penvrienden voor mantelzorgers

Penvrienden voor mantelzorgers

Penvrienden voor mantelzorgers Handgeschreven brieven schrijven, wie doet dat nog? Nou u misschien! Het kan een hele prettige manier zijn om ervaringen te delen, zonder direct teveel verwachtingen van elkaar te hebben. En mocht u een fijne klik hebben met elkaar, dan...

Troostgeschenk voor ex-mantelzorgers

Troostgeschenk voor ex-mantelzorgers

Troostgeschenk voor ex-mantelzorgers Gedurende het jaar krijgen wij als mantelzorgconsulenten regelmatig het bericht dat een zorgvrager is overleden. Het afgelopen jaar waren dit er meer dan 150. Door het wegvallen van de mantelzorgtaak en daarbij het verlies van een...

Avondklok en mantelzorg

Avondklok en mantelzorg

Avondklok en Mantelzorg In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari 2021 een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Mantelzorgers mogen tijdens deze avondklok over straat om zorg te verlenen die...