Activiteiten voor jonge mantelzorgers

In de Week van de Mantelzorg van 4 tot en met 10 november organiseert Karaat Mantelzorg speciaal voor jonge mantelzorgers leuke gratis activiteiten en acties.

Winactie

Jonge mantelzorgers die zin hebben in een feestje maken door mee te doen aan de winactie kans op vier kaartjes voor Next Episode (14+) in De Loods op zaterdag 14 december. Volg @jongridderkerk op Instagram en reageer vanaf 4 november op de winactie. De winactie loopt tot 10 november. Wie weet win jij wel kaartjes!

Activiteiten bij Farelcollege

Ben jij 8 jaar of ouder? Woensdag 6 november is er van 14.30 tot 16.30 uur genoeg te doen bij het Farelcollege! Maak hapjes voor de High Tea, kom naar de Beautysalon en lak je nagels, verzorg je handen en/of föhn je haren of maak filmpjes in groepjes bij de activiteit ‘iMovie’. Na afloop worden de gemaakte High Tea hapjes gezamenlijk opgegeten en om 16.30 uur wordt de dag afgesloten. De leerlingen van het Farelcollege helpen mee om er een leuke middag van te maken. Geef je snel op via info@karaatmantelzorg.nl. Je mag een vriend(in), oma, buurjongen, nichtje of iemand anders meenemen!

Ontspanningsworkshop ‘Charge Up’

Zaterdag 9 november wordt er in van 11.00 tot 12.30 uur een ontspanningsworkshop ‘Charge Up’ georganiseerd in Trefpunt Oost. Dit is een workshop met leuke activiteiten, oefeningen en spellen. De workshop wordt gegeven door Jolanda de Jong van Benner Coaching.

Het complete programma van de Week van de Mantelzorg vind je hier. Inschrijven kan van 7 tot en met 27 oktober. Deelname is gratis! Neem voor meer informatie contact op met Mineke Boon, Esther de Meza of Angelique Bloemberg van Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl, 0180 – 763 717 of komt langs het kantoor aan de Schoutstraat 5.

Gerelateerde berichten

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

Bent u ook ouder van een bijzonder kind? We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond 'Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind' op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor deze...

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen

Update versoepeling maatregelen Laatste update: donderdag 20 augustus om 16:00 uur Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Karaat Mantelzorg voorzichtig haar...

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet

Niemand vertelt je hoe het moet In het najaar starten Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg met een cursus ‘Niemand vertelt je hoe het moet’ voor mensen die een dierbare verloren zijn. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Heeft u iemand verloren door overlijden...