U staat er niet alleen voor!

Ik heb hulp nodig Ik wil hulp bieden

Karaat Mantelzorg, hét expertisecentrum voor mantelzorg in Ridderkerk

Online Alzheimer Café

Video met interview van Lenie de Jong met Klazina van de Herik met als onderwerp “Dementie, Mantelzorg en Eenzaamheid”. Bekijk ook het Alzheimer Café “Hoe om te gaan met moeilijk gedrag van iemand met dementie” terug op deze pagina.

Mantelzorger

Mineke Boon, Esther de Meza en Angelique Bloemberg zetten hun expertise in om mantelzorgers te begeleiden en ondersteunen. Zij zijn er voor u met praktische hulp, activiteiten, advies en informatie.

Professional

Meer informatie over mantelzorg in organisaties, bedrijven en scholen? Lees hier meer.

Lees hier de laatste ‘Spotlight op mantelzorg’.

Registreer als mantelzorger

U staat er niet alleen voor!

Helpdesk

Een vraag aan onze mantelzorgconsulent(en)? Neem contact op via onze helpdesk.

Geen evenementen gevonden!

Pluim

Mantelzorgpluim aanvragen

De Mantelzorgpluim (in de vorm van een ridderkerkpas) is een bedrag van € 75,00 en kunt u aanvragen bij de gemeente. Als u dit niet digitaal kunt doen, kunnen wij u het formulier naar u opsturen (vanwege de sluiting van ons kantoor). Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180 – 432 350. Mantelzorgers die al geregistreerd zijn bij Karaat Mantelzorg ontvangen de Pluim, mits zij nog aan de criteria voldoen, automatisch in november van 2020. Zie ook www.ridderkerkpas.nl.

U kunt hier het aanvraagformulier invullen.